Molinók, zászlók

Molinók, zászlók

A transzparensek és molinók használata egyre inkább terjed a reklámszakmában. Anyagukat tekintve készülhetnek zászlóselyemből, építési PVC hálóból, ponyvából, kétoldalas lemezből stb.

Ideális esetben a függőleges zászlón olyan grafika van, amely logikusan használható vízszintesen is, és a két zászlótípus egyszerre készülnek, ezzel csökkentve a darabárat.

A transzparensek, molinók készítésénél természetesen a filmnyomást és a digitális nyomtatást egyaránt alkalmazzuk – a visszajelzések szerint a legnagyobb sikerrel.

A filnyomás már kisebb darabszámoknál is kedvezőbb árat biztosít, a festék fedőképessége kiváló, valódi arany és ezüst nyomásokra alkalmas. Nem igazán alkalmas viszont egy darab elkészítésére és a sokszínes grafikát nem szereti.

A digitális nyomásnál nincs jelentősége annak, hogy hány színt nyomunk, ugyanolyan áron van a négyszíncolor, és egy darab esetén is jó évet ad.

Nincs film és sablonköltség és a létrehozásához szükséges idő is elmarad. Az elmúlt évek sláger médiafelületei a hálóra nyomott transzparensek voltak.

Írjon nekünk

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot :)

Név

E-mail

Üzenet