Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatással a zászlók, transzparensek nyomásán keresztül ismerkedett meg cégünk. Teljesen egyértelmű volt, hogy a digitális zászlókészítés elsősorban kis darabszámú, többszínes vagy négyszíncolor munkáknál előnyös. Óriási előny, hogy nincs film- és sablonköltség, és létrehozásához szükséges idő is elmarad. A négyszíncolor vagy sokszínes munkák filmköltsége ugyanis csillagászati összeg, miközben bizonyos méret felett nem tudnak levilágítani igényes többszínes munkát.

Amikor digitális nyomtatás jelentkezett a filmnyomott zászlók konkurenseként, sokan hagyományos textilnyomás kihalására tippeltek. Azóta mindkét eljárás megtalálta a helyét a reklámpiacon. Cégünk nem véletlenül használja mindkettőt, megrendelőink teljes megelégedésére.

Természetesen digitális nyomtatással nem csak zászlóselyemre tudunk nyomtatni. A nyomathordozók széles skálájával állunk a tisztelt megrendelő rendelkezésére.

Az elmúlt évek sláger médiafelületei a hálóra nyomott transzparensek voltak. Az építési PVC hálók (nem tévesztendő össze az állványokon lógó, kizárólag biztonsági okokból kihelyezett zöld rusnyaságokkal) kiváló reklámeszköznek bizonyultak. Lyukacsos szerkezetük folytán jól ellenállnak a szél szívó hatásának. Az alapanyag nagy tekercsszélességben gyártott, és speciális hegesztővel tetszőleges méretben elkészíthető. Természetesen itt is csak minőségi anyagokat használunk. A minőség rovására történő árcsökkenés nem egyeztethető össze cégünk filozófiájával.

Írjon nekünk

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot :)

Név

E-mail

Üzenet