Öntapadós matrica

Öntapadós matrica

Cégünk az évek során rendkívül nagy tapasztalatra tett szert az öntapadós anyagok szitanyomásában. Ezek számunkra különösen kedvelt termékek, mivel alakulásunk utáni első években termelésünk jelentős százalékát adták az “öntapik”, más néven az öntapadós vinilek.

Az évek során számtalan változatát nyomtuk különböző alapanyagokra, a legváltozatosabb módon. Jó érzés az utcán látni a Bobcat, Caterpillar, Amazon, Ingersol-Rand, Genie, Krone gépeket, melyeknek használati utasításait, emblémáit hosszú ideje mi nyomjuk. Természetesen a kisméretű öntapadós matricákat – igény szerint – ricceljük vagy stancoljuk.

Az öntapadós anyagok szitázása lényegesen időállóbb, mint ugyanezen anyagok ofszet vagy digitális nyomtatása. Köszönhető ez a nagyobb fedőképességű és UV állóságú színfestékeknek, valamint annak, hogy a szitanyomás lényegesen több festéket juttat a felületegységre, mint más nyomási eljárások. Emiatt a szitanyomott termékek sokkal inkább fény- és kopásállóak, színei élénkebbek és teltebbek.

Írjon nekünk

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot :)

Név

E-mail

Üzenet